In luna octombire 2011 au avut loc actiuni in cadrul campaniei locale „E mai mult decat un vis. Este viata ta! ” in cadrul Liceului Teoretic din Zarnesti si a Grupului Scolar Industrial din Zarnesti.

Prin aceasta campanie am dorit informarea elevilor, a familiilor acestora si a comunitatii cu privire la efectele nocive ale substantelor si plantelor cunoscute generic sub denumirea de „etnobotanice”, prin folosirea tuturor canalelor de comunicare catre aceste categorii de populatie, urmarindu-se prin aceasta schimbarea perceptiei false promovate de comerciantii acestei categorii de produse.

Astfel, evenimentul a reunit eforturile mai multor parteneri, respectiv Primaria Orasului Zarnesti, Agentia Nationala Antidrog – Centrul de Prevenire , Evaluare si Consiliere Antidrog Brasov, din cadrul IGPR si Asociatia Start Voluntar.

In acest mod organizatorii incearca sa traga un semnal de alarma asupra gradului inalt de pericol asupra sanatatii al acestor produse si la efectele nocive imediate si ireversibile asupra organismului uman ale acestor droguri- plante cunoscute generic sub denumirea de „etnobotanice” si sa le ofere totodata alternative de promovare a unui stil de viata sanatos.

Va prezentam cateva fotografii :