Fundatia VILLA ZERNESSIS infiintata in anul 2011 la initiativa Primarului Dorel Valeriu Birladeanu in cadrul Primariei Orasului Zarnesti, ce are ca unic scop colectarea de fonduri in vederea sprijinirii activitatii Spitalului ,,Dr. Tiberiu Sparchez,, a colectat in anul 2013 un numar de 1155 de cereri privind directionarea valorii de 2% din impozitul anual.

Din directionarea valorii de 2% din impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior s-a strans suma de 42.502 Ron, ce va fi folosita la imbunatatirea activitatii medicale prin achizitionarea unui aparat de anestezie in semestrul II al anului 2014, pentru Spitalul “Dr. Tiberiu Sparchez” din Zarnesti, diferenta de pret fiind asigurata de catre Primaria Orasului Zarnesti.

Primaria multumeste pe aceasta cale celor 1155 de cetateni si spera ca mai multi contribuabili vor completa cereri de directionare a 2% din impozitul anual in anul 2013. Pentru aceasta puteti gasi formularul AICI. Dupa completare puteti depune formularul la Administratia Fiscala corespunzatoare domiciliului dumneavoastra, sau la sediul primariei.